Semper Altius haalt met Dave Gasper nieuwe jeugdvoorzitter binnen

Ook Semper Altius heeft goed nieuws te melden, want de Rijswijkse club heeft per 1 februari weer een nieuwe jeugdvoorzitter. Dave Gasper (foto) gaat die functie voorlopig tot het einde van het seizoen bekleden.

Na dit seizoen wordt dan gezamenlijk bekeken of het van beide kanten naar tevredenheid verloopt om deze rol te kunnen continueren. Dave Gasper is al sinds 2014 bij de club betrokken, als trainer van verschillende jeugdelftallen, is webmaster, is lid van de toernooicommissie en is speler van Veteranen 2 op zaterdag.

Focus

Het nog zittende bestuur en Dave Gasper zullen de komende periode kijken naar wat nodig is om deze rol goed in te kunnen vullen. De focus zal daarbij komen te liggen op het implementeren van het beleidsplan, dat in de laatste fase van de ontwikkeling zit. Maar ook op het opnieuw te vormen technisch hart van de vereniging. Hiervoor zullen mensen benaderd worden, van wie het bestuur denkt, dat zij goed passen bij één of meerdere onderdelen binnen dit technisch hart.

Semper Altius gaat de komende periode ook op zoek naar leeftijdscoördinatoren. Voor die functies doet de club ook een beroep op ouders van (nieuwe) jeugdleden.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder