Eric Beck versterkt de Technische Commissie van Vredenburch

In juli van het vorig jaar heeft Vredenburch de Technische Commissie opnieuw samengesteld, bestaande uit vier personen. Die commissie is nu per januari uitgebreid met Eric Beck (foto). Hij is hiervoor door Hans Rutten namens het Hoofdbestuur benaderd.

Sinds juli 2020 maken van de TC bij de Rijswijkse club al deel uit Michel Deekman en Toon van der Vreede als de Technisch Coördinatoren bij de senioren en Silvio Engelen en Fred van der Kruk voor de jeugdafdeling.

Structuur

Deze commissie houdt zich dus bezig met voetbaltechnische zaken, een breed begrip. Vooral bij de jeugdafdeling constateerde Vredenburch, dat er behoefte was aan extra handjes en meer structuur. Vanaf januari van dit jaar is Eric Beck de Technische Commissie daarom komen versterken, in de functie van Coördinator Technische Commissie (Jeugd). Beck gaat zich vooral bezighouden met algemene voetbalzaken, zoals het bewaken, uitvoeren en eventueel bijstellen van het Jeugd Technisch Beleidsplan, de jaarplanning en het structureren van de jeugdopleiding. Inhoudelijke voetbalzaken blijven uitgevoerd worden door de Technisch Coördinatoren bij de jeugd, Silvio Engelen en Fred van der Kruk.

Voetbalvader

Eric Beck: ,,Ik ben voetbalvader van Dylan (15) en Dani (9) en loop nu al zo’n elf jaar rond op de club. Dylan heeft vanaf de JO7 t/m JO15 bij Vredenburch gespeeld en speelt inmiddels bij onze buren in de JO19-1. Dani is nu 2,5 seizoen lid en speelt in de JO10-2. Ik heb verschillende dingen gedaan op de club zoals leider, coördinator, de Feestcommissie, de Werkgroep en de Communicatie Commissie. Ook ben ik gaan assisteren bij het training geven en doe dat alweer een paar seizoenen met veel plezier. Ik ben nog steeds geen Van Gaal, maar ik leer nog altijd graag van de mensen met meer voetbalervaring waar ik mee werk of heb gewerkt.”

© Haaglanden Voetbal

Lees verder