sv Loosduinen houdt selectie grotendeels intact

De Technische Commissie van sv Loosduinen is erin geslaagd om de grote kern van de huidige selectie voor het komende seizoen aan de club verbonden te houden.

Eind december werd bekend dat het trainersduo Peter Barendse (hoofdtrainer) en Peter Baptiste (assistent-trainer) hun contract met een seizoen hebben verlengd. De trainers polsten vervolgens de huidige selectiespelers. Daaruit kwam naar voren dat vrijwel iedereen ook volgend seizoen het blauwwitte shirt van de club zal dragen.

Blijvers

Ondanks dat diverse spelers benaderd zijn door verschillende clubs hebben onderstaande spelers aangegeven ook komend seizoen in het tenue van de Madestein-bewoners te blijven spelen: Quincy Barendse, Tico Eckhardt, Kris Flinterman, Jimmy Kipp, Melchior van der Kooi, Tyrone Plas, Valentino Posadinu, Alvin van Reeuwijk, Ricardo Steinhauer, Beau van der Toorn, Jack Uzgu, Dylan Voeten (foto) en Nick Voorham.

Twijfel

Twee spelers, Jesus Peñate Huguett en Jeanpierre van der Linden, hebben daarentegen sv Loosduinen per direct verlaten en zetten hun carrière elders voort. Verder twijfelt onder meer Kevin Baptiste of hij doorgaat of zijn schoenen aan de wilgen zal hangen. De trainers gaan nog met hem om de tafel. De blauwwitten zijn voor het komende seizoen op zoek naar spelers die de selectie kunnen versterken. De eerste gesprekken zijn inmiddels gestart. De club wenst tenslotte de op de laatste training zwaar geblesseerd geraakte Ferrie Bierens veel sterkte en een spoedig herstel.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder