Scheveningen strikt Egmond Blinker voor volgens seizoen als trainer 023-team

Het bestuur en technische commissie van Scheveningen hebben afgelopen week overeenstemming bereikt met Egmond Blinker (foto) om met ingang van het seizoen 2022-2023 als trainer van het nieuwe Scheveningen 023 te gaan fungeren.

Egmond Blinker heeft als speler en trainer een rijk voetbalverleden. Zo was hij onder meer speler bij DHC, Wilhelmus, RVC, en als trainer bij Wippolder, Barendrecht (vrouwen), DHC-jeugd en Zwaluwen Vlaardingen 019 werkzaam.

Proces

De technische commissie en het bestuur van Scheveningen zijn zeer te spreken over het gehele proces en de uiteindelijke keuze. Uit de vele ontvangen sollicitaties, blijkt dat Scheveningen een goede naam heeft en ook een aantrekkelijke club is voor trainer.

In de gesprekken met de technische commissie bleek uiteindelijk een unanieme voorkeur voor Egmond Blinker. In de persoon van Egmond Blinker heeft Scheveningen een trainer in huis gehaald die zowel bij de ambities- als bij de clubcultuur van de club past.

Samenwerking

Egmond Blinker zal in nauwe samenwerking met Stephan van der Steen, de trainer van Jong Scheveningen, op het gebied van trainingen, wedstrijden en de samenstelling van de teams zijn werkzaamheden gaan uitvoeren.

© Haaglanden Voetbal

 

Lees verder