Drie talentvolle spelers maken overstap naar zondag eersteklasser VUC

Een drietal talentvolle spelers uit de regio heeft aangegeven volgend seizoen graag in de selectie bij VUC te komen spelen. Zij denken dat dit voor hun toekomst de juiste stap is om zich om een hoger niveau verder te ontwikkelen.

Youni de Bruin (foto) is een 21-jarige verdediger, afkomstig van RKDEO. Daar heeft hij de laatste jaren laten zien in het eerste elftal een vaste waarde te zijn met zijn moderne, aanvallende manier van voetballen. Zijn snelheid, uithoudingsvermogen, inzicht en traptechniek vanaf de rechterflank maken van hem een multifunctionele speler.

Overstap

De tweede speler is Tim de Graaf, een 18-jarige aanvallend ingestelde speler, afkomstig van Lyra O19. Daar heeft hij zich de afgelopen seizoenen goed ontwikkeld op zowel het middenveld als in de spits. Ook Bob Ruigrok, een 21-jarige flankspeler, in het verleden uitkomend voor Oliveo en nu spelend voor RKDEO, maakt de overstap naar Het Kleine Loo. Met name zijn ontwikkeling in de senioren van Oliveo is interessant te noemen, waar hij wekelijks één van de betere en functionelere aanvallers was. Dit seizoen heeft hij veel te maken gehad met blessures. Toch wil hij nu al de stap naar VUC maken, om te proberen het maximale uit zichzelf te halen.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder