DUNO legt Kenneth Lamens vast als opvolger van Patrick Demmers

Kenneth Lamens (foto) (40) is de nieuwe trainer van DUNO vanaf het seizoen 2021-2022. Over en weer zijn met elkaar positieve gesprekken gevoerd en de spelersgroep en stafleden zijn inmiddels over de uitkomst geïnformeerd. Bestuur en trainer kwamen een eenjarige verbintenis overeen.

Kenneth Lamens voetbalde in de jeugd van DUNO. Hij had een trainersloopbaan die hem het meest recent bracht naar PGS/Vogel. Bestuurslid Stephan Mulder is blij met de komst van Kenneth Lamens, die de opvolger wordt van huidige trainer Patrick Demmers. ,,Met Kenneth bouwen we verder op het fundament dat Patrick Demmers en zijn staf de afgelopen jaren hebben gelegd.”

Plan

Kenneth Lamens: ,,Ik ben onwijs blij dat ik bij DUNO aan de slag mag gaan! Het is een mooie vereniging. Als trainer heb je een beeld bij wat je zoekt in een club. Voor mij is dat een vereniging met een plan en een goede organisatie, maar waar je ook de gezelligheid vindt. Aan de gesprekken heb ik een zeer fijn gevoel overgehouden en ben ik ervan overtuigd dat de organisatie en het plan bij DUNO aanwezig zijn. Dit in combinatie met de warme herinneringen die ik heb, maakt dat ik heel erg enthousiast ben om bij DUNO aan de slag te gaan.”

© Haaglanden Voetbal

Lees verder