RKAVV kiest voor volgend seizoen voor nieuw kledingmerk

Na een lang proces van selecteren, onderhandelen en rekenen is de kogel eindelijk door de kerk bij RKAVV. De kledingcommissie van de club heeft na lang testen het advies uitgebracht om te kiezen voor het merk Robey en de detaillist Intersport/Twinsport.

De commissie is daarbij niet over één nacht ijs gegaan en heeft verschillende leveranciers aan een grondig onderzoek onderworpen. Het bestuur van RKAVV heeft dan ook het advies overgenomen. Dit betekent dat RKAVV vanaf het nieuwe seizoen 2021-2022 met een nieuw kledingmerk en dus ook met nieuwe kleding de velden zal betreden.

Ontwerp

Samen met Robey en Intersport/Twinsport worden nu de nieuwe uit- en thuistenues ontworpen. Ook wordt de overige collectie bestaande uit trainingspakken, trainingssets, sweaters, jassen en polo’s ontworpen. Ook de leden krijgen daarbij inspraak. De komende periode zullen via de website en social media de verschillende ontwerpen van de kleding gedeeld worden, waardoor de leden kunnen meebeslissen hoe de clubkleding eruit gaat zien.

De club wil ook het bestaande logo wat opfrissen en roept daartoe ook de hulp in van de leden.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder