Warming-up Jack’s League: Scheveningen vanavond op bezoek in Maassluis

Na het verlies van afgelopen zaterdag thuis tegen Kon.HFC wacht Scheveningen vanavond alweer de volgende wedstrijd. De ploeg van trainer John Blok gaat op bezoek bij Excelsior Maassluis, dat zaterdag knap de volle buit binnenhaalde bij Kozakken Boys: 2-3.

Tekst: Ton Beije

In een belangrijke fase van de competitie vergaarde de ploeg van trainer Dogan Corneille zes punten door te winnen van HHC Hardenberg (4-3) en dus afgelopen zterdag van Kozakken Boys. Daarvoor liep de formatie uit Maassluis tegen nederlagen aan tegen Quick Boys (zaterdag aanstaande de tegenstander op Houtrust van Scheveningen) en Kon.HFC.

Spanning

In deze zware competitie is de spanning nog volop aanwezig, zowel in de kopgroep als in de onderste regionen. Er is nog weinig te zeggen over de afloop. Voor Scheveningen blijft het van belang om punten te sprokkelen. Afgelopen zaterdag lukte het bij de Scheveningers voor geen meter, terwijl enkele dagen daarvoor een goede partij op de mat werd gelegd tegen koploper vv Katwijk.

Immers

Duidelijk was wel, dat zoveel wedstrijden in korte tijd ook een aanslag betekent op de spelers. Vanavond moet Blok het in ieder geval oen zonder routinier Lex Immers (foto), die tegen Kon. HFC van het veld werd gezonden en inmiddels een schikkingsvoorstel van de aanklager van twee wedstrijden heeft geaccepteerd.

Het duel op sportpark Dijkpolder begint om 20.00 uur als scheidsrechter Wim Bronsvoort het beginsignaal geeft.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder