Oranje Futsal EK- kwartfinalist Georgië, debuut Ayoub Boukhari (RKAVV)

Oranje Futsal (het Nederlands zaalvoetbalteam) speelt op zondag 10 april en maandag 11 april twee oefenwedstrijden tegen Georgië. Voor Ayoub Boukhari van FC Eindhoven (en op het veld spelend voor RKAVV) en Jasko Džurlić van Tigers Roermond is het voor het eerst dat ze bij de definitieve selectie van Oranje Futsal zitten.

De duels tegen Georgië zijn de eerste wedstrijden van het team van bondscoach Max Tjaden (foto) na het EK 2022 in eigen land. Georgië reikte tijdens het EK 2022 in Nederland tot de kwartfinale. In de kwartfinale werd het team uitgeschakeld door verliezend finalist Rusland.

Selectie

De selectie voor het tweeluik tegen Georgië bestaat uit de volgende spelers: Mohamed Attaibi (FC M.A.R.L.E.N.E.), Ayoub Boukhari (FC Eindhoven), Lahcen Bouyouzan (Hovocubo), Said Bouzambou (FC Eindhoven), Tevfik Ceyar (FCK de Hommel), Mohamed Darri (FC M.A.R.L.E.N.E.) Jasko Džurlić (Tigers Roermond), Yoshua st Juste (Hovocubo), Manuel Kuijk (FC Eindhoven), Jordany Martinus (FC Eindhoven), Faisal Mellah (Hovocubo), Karim Mossaoui (Hovocubo), Mats Velseboer (Hovocubo) en Barry de Wit (FC M.A.R.L.E.N.E.)

Livestream

De eerste wedstrijd op zondag 10 april wordt gespeeld in Sporthallen Zuid in Amsterdam. De aftraptijd is 14.00 uur. Deze wedstrijd is ook live te volgen via een livestream op het YouTube-kanaal van OnsOranje: https://www.youtube.com/c/OnsOranje . Op maandag 11 april speelt Oranje Futsal een tweede oefenwedstrijd tegen Georgië. Deze wedstrijd is niet te volgen via een livestream en wordt op de KNVB Campus in Zeist ‘achter gesloten deuren’ gespeeld. De aftraptijd van deze wedstrijd is eveneens 14.00 uur.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder