Zaterdag 4E: Duel tussen RAS en De Ster gestaakt na scheldpartij

RAS nam een vroege voorsprong tegen De Ster en was gedurende het duel de bovenliggende partij. Tot een overwinning kwam het niet. Een speler van De Ster die met een rode kaart aan de kant stond, besloot de arbiter uit te schelden waarna de wedstrijd twaalf minuten voor tijd werd gestaakt.

Al na zes minuten spelen kwam RAS in het uitduel bij De Ster op een 0-1 voorsprong dankzij een treffer van Adil Ben Amar. De spelers van de thuisploeg speelden hard en hadden voortdurend commentaar op de leiding. De Ster had in de eerste helft al vijf gele kaarten geïncasseerd. RAS bleef druk zetten en op zoek gaan naar de tweede treffer. Vlak voor rust kreeg Obieze George Obinna Netete van De Ster een tweede gele kaart en mocht het veld verlaten.

Boventoon

Na rust voerde het voetballen meer de boventoon. De thuisploeg opende furieus, maar na tien minuten kreeg RAS de controle weer terug. RAS kreeg kans na kans. Edwin Sintim en Adil Ben Amar hadden echter het vizier niet op scherp staan. Met nog twaalf minuten te spelen besloot arbiter Manuel Bongers het duel te staken. Obieze George Obinna Netete, die met rood aan de kant stond, besloot van achter de hekken de scheidsrechter op grove wijze uit te schelden. Bongers beëindigde met een 0-1 stand op het bord resoluut het duel. De scheidsrechter kreeg na afloop van het duel ook nog een duw van een speler van De Ster.