Scheveningen haalt met David Kappel volgende versterking binnen

David Kappel (foto) maakt na de zomer de overstap naar Scheveningen. Deze 24-jarige multifunctionele aanvaller komt over van plaatsgenoot HBS. Eerder speelde hij voor Leonidas en Spartaan’20 in Rotterdam.

Kappel is momenteel bezig aan zijn derde seizoen bij HBS en is een belangrijke kracht in het team van trainer Bas Steffens met zeven doelpunten en vijf assists. Hij is daarmee een belangrijke schakel bij een groot deel van de productie van de Kraaien.

Plafond

Kappel heeft het dan ook goed naar zijn zin bij HBS, maar heeft toch aangegeven dat hij volgend seizoen graag op een nog hoger niveau de concurrentie wil aangaan om te zien waar zijn plafond ligt. In het verleden maakte voormalig (en toekomstig) ploeggenoot Gautam Kalpoe met dezelfde ambitie dezelfde overstap en hij is inmiddels enkele seizoenen een gewaardeerde en vaak spelende kracht op Houtrust.

Concurrentie

Scheveningen is dan ook blij met de komst van Kappel, die naast een gezonde ambitie en prima achtergrond ook de potentie bezit om de concurrentie aan te gaan en extra scorend en voorbereidend vermogen aan de selectie kan toevoegen.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder