Scheveningen houdt ook kern van huidige selectie bij elkaar

Met het huidige seizoen gelukkig weer in volle gang is Scheveningen net als vele andere clubs op de achtergrond al druk bezig geweest met de selectie voor het volgend seizoen.

Nadat enkele mutaties al eerder bekend werden is er nu ook nieuws te melden over de toekomst van het grootste deel van de huidige A-selectie. Daarvan blijft de kern intact en zullen in ieder geval de volgende spelers één of meerdere extra seizoenen bij Scheveningen spelen: Sven van der Maaten (keeper), Mitchel Buijs (keeper), Kevin Gomez Nieto, Gautam Kalpoe, Jari de Jong, Robert van Koesveld, Ruben Koorndijk, Mitchell de Vlugt, Ricardo de Vlugt, Barry Rog, Michael de Niet, Freek van Eijk en Georni Elvilia.

Routiniers

De routiniers en sterkhouders Tim Peters (foto), Mehmet Aldogan en Lex Immers zullen hun carrières naar verwachting in ieder geval bij Scheveningen afsluiten, maar nemen iets later in het seizoen een besluit of zij er nog een seizoen aan vastplakken. Datzelfde geldt voor Maarten Rieder, die onlangs tussentijds aansloot bij de selectie.

Vertrekkers

Eerder werd al bekend dat Björn Bénard, Tyrone Owusu, Crescendo van Berkel en Rowdy van der Putten Scheveningen na dit seizoen zullen verlaten. Datzelfde geldt voor de talenten Mohammed Ouarraki en Robin van Straaten, die bij een andere club meer speeltijd gaan opdoen.

Nieuw

Doelman Kenny Lipman (LYRA), de verdedigers Dario van Breukelen (vv Katwijk) en Jordi Geijsen (Jong FC Dordrecht) en de aanvallers Steven Sánchez Angulo (IJsselmeervogels) en David Kappel (HBS) zijn de versterkingen die vooralsnog bekend konden worden gemaakt.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder