sv Loosduinen heeft staf voor selectie compleet

sv Loosduinen heeft de staf voor komend seizoen voor de selectie rond. Na het eerder aantrekken van hoofdtrainer Ronald Paats is de club er ook in geslaagd Roy de Geus (foto) als assistent-trainer te strikken.

Roy de Geus is op dit moment hoofdtrainer van het vlaggenschip en blijft dus ook voor komend seizoen verbonden aan de club. Met De Geus heeft sv Loosduinen een assistent die de club en spelers goed kent en zich verder kan ontwikkelen als trainer.

Verlenging

Ook tweede-elftaltrainer Raymond Krens heeft aangegeven zijn contract met één jaar te verlengen. Het tweede team weet de laatste tijd onder Krens steeds betere resultaten te boeken en hoopt deze vorm de rest van dit seizoen vast te houden. Naast het aanblijven van Raymond Krens heeft ook John van den Oever aangegeven te blijven als leider van het tweede elftal.

De verdere invulling van de staf is ook gereed. Het bestuur is blij dat Sander Böhms aanblijft als leider van het eerste elftal. Peter Meijer heeft aangegeven zijn taken als leider neer te leggen en zich te gaan richten op wedstrijdzaken van de selectie, het ontvangen van de scheidsrechters en het zorgen voor de materialen voor de selectie.

Nieuw

Ook TC leden Aart Blanken en Arie Molenkamp (tevens grensrechter) hebben aangegeven beschikbaar te blijven en André de Bruijn zal op de donderdagen aanwezig zijn voor de verzorging van de selectiespelers. Nieuw toegevoegd aan de staf worden Thomas Spiegel als fysio voor de dinsdag- en zaterdagen en Danny Blanc als keeperstrainer.

Thomas Spiegel is een onbekende voor sv Loosduinen, maar via Ronald Paats zijn sv Loosduinen en Spiegel met elkaar in contact gekomen en gaan zij de samenwerking met elkaar aan. Thomas Spiegel zal de verzorging op dinsdag op zich nemen en daar waar nodig het verzorgen van hersteltrainingen. Op de zaterdagen zal hij met de wedstrijden van het eerste meegaan.

Danny Blanc is voor sv Loosduinen geen onbekende. Hij is in het verleden eerste-elftalkeeper geweest en timmert nu aan de weg als keeperstrainer. Hij kijkt er naar uit de keepers van de club onder handen te nemen.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder