Zaterdag 4F: Topduel tussen MSV’71 en sv Houtwijk eindigt in balans

Uit het spannende duel tussen titelkandidaten MSV’71 en sv Houtwijk kwam geen winnaar voort. De Haage ploeg leek bij rust nog op weg naar de zege, maar de club uit Maassluis keerde in de tweede helft het duel volledig om. sv Houtwijk kon uiteindelijk toch nog een punt redden.

In de eerste helft verdedigde sv Houtwijk haar eerste plaats met verve. In Maassluis opende Jessy Smit de score voor de mannen van trainer Richard Douw waarna Dennis Heemskerk (foto) de 0-2 ruststand op het scorebord bracht.

Aansluitingstreffer

In de tweede helft had MSV’71 het een stuk beter voor elkaar. Jack van der Vlugt scoorde de aansluitingstreffer, daarna zorgde Joël Meijnckens voor de gelijkmaker. Tien minuten voor het eindsignaal nam de club uit Maassluis de leiding en leek de eerste plaats over te nemen van de Houtwijkers. Opnieuw was Meijnckens trefzeker.

Slotfase

sv Houtwijk liet het zover niet komen. In de slotfase schoot Dennis Heemskerk met zijn tweede doelpunt van de dag de 3-3 eindstand binnen. Door het gelijke spel hield sv Houtwijk haar drie punten voorsprong op de tegenstander, maar miste MSV’71 ook de tweede periodetitel. Deze werd nu een prooi voor VCS.