Zondag 2D: HMSH laat punt in blessuretijd glippen tegen VFC

HMSH was dicht bij een gelijkspel tegen VFC. In de 92e minuut sloegen de bezoekers uit Vlaardingen alsnog toe en gingen met de volle buit naar Vlaardingen.

Tekst: Roland van der Linden                                 –

HMSH bood VFC prima tegenstand, maar stond na iets meer dan negentig minuten voetballen met lege handen. De eerste helft werd afgesloten zonder dat de toeschouwers een doelpunt konden bewonderen.

Afstandsschot

In het tweede bedrijf was het de Haagse thuisploeg die de leiding nam. Isiah Frederik schoot de equipe van trainer Winston Faerber (foto) naar een 1-0 voorsprong. Bij VFC werd gedacht aan buitenspel, maar de arbiter wilde daar niets van weten.

Onverwacht viel de gelijkmaker. Een afstandsschot ongeveer 25 meter van Bryn Sigersma belandde in de touwen en betekende de 1-1. Dit leek ook de eindstand te worden, maar een hoekschop van Axel de Bruin werd HMSH fataal. Stan Rook kopte VFC alsnog naar 1-2 overwinning.