Die Haghe stelt Piet van der Valk aan als nieuwe Hoofd Opleidingen

Na zeven goede jaren met Hans Honders heeft Die Haghe nu Piet van der Valk aangetrokken als nieuwe Hoofd Opleidingen. Een voetbalman in hart en nieren, die de volgende stap zal zetten bij de jeugd van Die Haghe.

Begin december kreeg Die Haghe het bericht, dat Hans Honders na zeven jaar als Hoofd Opleidingen bij Die Haghe toe was aan nieuwe uitdagingen en meer tijd wilde nemen voor andere zaken. In die zeven jaar is er ongelooflijk veel gebeurd, de jeugdafdeling is enorm gegroeid en het niveau is meegestegen met de groei. ,,We zijn Hans Honders ongelooflijk dankbaar voor dat wat er samen met het jeugdkader in de afgelopen jaren gerealiseerd is. Met zijn ervaring, zijn kijk op en het plezier in het spelletje is Hans voor de jeugdafdeling gezichtsbepalend geweest. We zijn op dit moment met Hans in gesprek om hem in een andere rol te behouden voor de club, waarbij we hopen dat we gebruik kunnen blijven maken van zijn passie, inzet, humor en gigantische netwerk in het Haagse voetbal”, aldus Jordy Coenen namens het jeugdbestuur van Die Haghe.

Ervaring

De nieuwe Hoofd Opleidingen op sportpark Ockenburgh is dus Piet van der Vlak, afkomstig van DHC, waar hij dezelfde functie bekleedde. ,,Piet heeft absoluut zijn sporen verdiend in de voetballerij. Zijn hele CV benoemen gaat te ver, maar als jeugdtrainer van de oudste teams bij Westlandia, Excelsior Maassluis en DHC en vervolgens als Technisch Coördinator/Hoofd Opleiding bij vv Wilhelmus, FC Zoetermeer en DHC, hebben we een brok aan ervaring binnengehaald”, aldus het jeugdbestuur van Die Haghe.

Stap

,,We zijn er van overtuigd dat Piet samen met ons sterke jeugdkader de volgende stap kan zetten voor onze jeugdafdeling. De focus van Piet zal liggen op het begeleiden en beter maken van onze trainers en het introduceren van het ‘coach de coach traject’, waarmee we ook meer aandacht gaan besteden aan de breedtesport”, aldus Coene namens de jeugdafdeling van de zaterdag eersteklasser.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder