Hagenaar John Verhoek verlengt contract bij Hansa Rostock

Hansa Rostock heeft aanvaller John Verhoek een nieuw contract aangeboden. De inmiddels 33-jarige Verhoek heeft dat geaccepteerd en staat nu nog tot medio 2024 op de loonlijst van de Duitse club.

Martin Piekenhagen, ooit doelman van sc Heracles en nu technisch directeur bij Hansa Rostock is zeer content met het aanblijven van Verhoek. ,,John heeft nadrukkelijk bewezen dat je je ook na je dertigste nog steeds kunt ontwikkelen, als je genoeg ambitie hebt.”

Topschutter

John Verhoek is het scoren niet verleerd en behoort momenteel tot één van de topschutters in de Tweede Bundesliga. Hij scoorde dit seizoen al zeventien keer. Verhoek is al sinds medio 2019 actief bij Hansa Rostock en speelde sindsdien al negentig competitiewedstrijden voor de Kogge en kwam tot veertig treffers.

Happy

Hij voelt zich bij de club happy. ,,Alles past gewoon. Mijn familie en ik voelen ons hier erg op ons gemak, Rostock is een leefbare stad. Het totaalpakket van de omstandigheden rondom de club, de relatie met de fantastische fans en de succesvolle weg die is ingeslagen: dat geef je niet zo snel op. Ik kijk ernaar uit om deel uit te blijven maken van het team en de komende twee jaar met het radertje op mijn borst te kunnen spelen”, laat hij weten op de clubsite.

© Haaglanden Voetbal

(Foto: Hansa Rostock)

Lees verder