Wilhelmus voegt Boyd Roodnat en Robbie Boere toe aan selectie

|

Wilhelmus heeft zijn eerste aanwinsten voor het seizoen 2022-2023 binnen. De Voorburgers halen voor het komende seizoen twee potentiële smaakmakers in huis. De talentvolle oud-Wilhelmus speler Boyd Roodnat (foto) keert terug op het oude nest en ook Quick Steps-publiekslieveling Robbie Boere komt naar de Groene Zoom.

Boyd Roodnat (20) is een aanvallend ingestelde speler die het liefste vanuit de as van het veld speelt. Wilhelmus haalt met hem een speler binnen die technisch vaardig is, met een neusje voor het doel en bekend staat als een echte teamspeler. Hij heeft na zijn overstap naar VELO de stap gemaakt naar Alphense Boys, Katwijk en maakte dit seizoen deel uit van het eerste elftal van hoofdklasser RKAVV.

Terugvinden

Boyd Roodnat: ,,Ik ben blij om terug te keren bij Wilhelmus. Ik wil veel minuten maken, het plezier in voetbal terugvinden en zo de club verder helpen. Het is de ambitie van de club om naar de eerste klasse door te groeien en daar wil ik graag mijn bijdrage aan leveren.”

Robbie Boere (24) is een buitenspeler die zowel links als rechts uit de voeten kan. Voor de club op sportpark de Groene Zoom een welkome versterking. Wilhelmus haalt hiermee een zeer vaardige speler binnen, die met veel snelheid, een prachtige techniek, snelle acties en een hoop bravoure een plaag voor elke verdediger kan zijn. Een echte publiekslieveling dus.

Gevoel

Robbie Boere: ,,Het traject dat Wilhelmus vanaf volgend jaar onder de nieuwe trainer gaat starten sprak mij heel erg aan en sluit goed aan op wat ik voor mezelf wil als speler en dat is verder ontwikkelen. De gesprekken met de hoofdtrainer en zijn technische staf voor volgend jaar gaven mij een goed gevoel en ik ben blij dat ik deze stap kan maken.”

© Haaglanden Voetbal

Lees verder