SVC’08 verlengt sponsorcontracten met drie jaar

|||

Na de wedstrijd tegen Van Nispen, deelde de voorzitter van de Sponsorcommissie van zaterdag tweedeklasser SVC’08 mee, dat diverse sponsors hun contract hebben verlengd.

Hoofdsponsor Henk Groen van rederij Groen, de jeugdkledingsponsor Robert van der Zwan van het gelijknamige makelaarskantoor en Harry Ercan, beter bekend als Harry Zarautz van het gelijknamige eetcafé en sponsor van de SVC’08-vrouwen, gaan weer voor drie seizoenen in zee met de club.

Champagne

Nieuw is dat Robert van der Zwan gezelschap krijgt van Marcel Ligthart van Esso Scheveningen. Ligthart wordt medekledingsponsor voor de jeugdkleding. Na de ondertekening door de sponsors en namens de vereniging voorzitter Rob de Roo, kon de champagne worden ontkurkt en werden bloemen aan de dames uitgereikt.

Na veel Corona-ellende en seizoenonderbrekingen is SVC’08 extra verheugd met deze contractverleningen. Zarautz heeft het sponsorbedrag zelfs verhoogd. Esso Scheveningen gaat voor het eerst de jeugdkleding sieren en Henk Groen bereikt binnen de contractperiode het 50- jarig sponsorschap. Een unicum in de voetbalwereld.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder