Forum Sport heeft technische staf en begeleiding eerste en JO23 rond

|

De technische commissie van Forum Sport meldt, dat de technische staf en begeleiding voor het eerste elftal en de O23 voor het seizoen 2022-2023 rond zijn.

Ook al zit de club in een belangrijke fase van het huidige seizoen, er zijn al diverse gesprekken geweest om de organisatie voor de volgende voetbaljaargang rond te maken. Bij het eerste team maakt Dennis den Turk (volgend seizoen naar FC Boshuizen) als hoofdtrainer plaats voor Bas Steffens.

De staf en begeleiding bij Forum Sport 1 is nu als volgt: Hoofdtrainer: Bas Steffens (op de foto met André Saurwalt), assistent-trainer: Marcel L’ Ami, spitsentrainer: Matthijs Seilberger, hersteltrainer: Jochem Verbaan, keeperstrainer: Erik Tanis, medische verzorging: Jordany Soyer en Lilian de Graaf, teammanager: Gertjan de Zoete, leider: Floris Duivenvoorde, materiaalman: Ronald Mens en assistent-scheidsrechter: Karel Holstein.

Clubman Gertjan de Zoete is de nieuwe teammanager en vult de vacature op na het vertrek van Ziya Gungor.

Onder 23

De staf en begeleiding bij Forum Sport O23 is als volgt: Trainer Martijn de Zoete (foto hierboven), assistent-trainer: vacant, teamleider: Kees Beije, teamleider: Willem Hofman, assistent-scheidsrechter: Dick van Uffelen.

Martijn de Zoete stapt als trainer over van de JO19 naar de O23. De vacature van assistent-trainer hoopt de club zo snel mogelijk in te vullen.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder