Warming-up zondag Hoofdklasse: Bas Steffens: ,,Ik geloof er zeker nog in”

HBS deed vorig weekend geen goede zaken door bij concurrent TOGB nipt met 1-0 te verliezen. Zondag mag de formatie van trainer Bas Steffens (foto) het goed maken op sportpark Craeyenhout, als De Zouaven op bezoek komt.

Tekst: Ton Beije

Trainer Bas Steffens over de verloren partij bij TOGB in Berkel en Rodenrijs: ,,Het verlies was jammer. Ik vond dat we zondag niet helemaal onszelf waren, zeker gezien de afgelopen weken. De wedstrijd was in balans, alleen benutte TOGB één moment goed, waarin we er een keer niet goed uitzagen.”

HBS deed volop mee in de strijd om de titel, is die nu verkeken? Steffens: ,,Het maakt het er zeker niet makkelijker op, maar ik geloof er zeker nog in. Wij zullen gewoon moeten antwoorden met overwinningen de aankomende weken en dan verder zien hoe of wat.”

Niets vanzelfsprekend

,,In dit stadium is niets vanzelfsprekend”, gaat Steffens verder. ,,De spelers moeten dat beseffen en ik geloof dat zij dit ook doen gezien de trainingen deze week. Daarnaast hebben we er ook over gesproken met elkaar natuurlijk. Maandag ging na de bespreking de aandacht weer richting aankomende zondag. De Zouaven is een stug verdedigend spelend elftal, dus dat maakt het zeker een lastige wedstrijd.”

HBS gaat de strijd met De Zouaven aan met dezelfde groep als afgelopen week bij TOGB.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder