Lex Immers plakt er nog seizoen aan vast bij Scheveningen

Nadat eerder een groot deel van de samenstelling van de selectie voor volgend seizoen van Tweede Divisionist Scheveningen bekend kon worden gemaakt, kan daar nu ook de naam van Lex Immers (foto) aan worden toegevoegd.

De 35-jarige routinier voegde zich afgelopen seizoen na een mooie en lange carrière bij Scheveningen en die samenwerking bevalt zowel de speler als de club uitstekend. Sportief heeft de nog altijd indrukwekkend fitte Immers dit seizoen een duidelijke bijdrage als rustpunt op het middenveld. Daarnaast is hij met zijn persoonlijkheid net als de andere routiniers in de selectie belangrijk in de ontwikkeling van andere spelers en vanaf het eerste moment ook goed ‘geland’ binnen de vereniging.

Combineren

Ook zelf heeft hij het goed naar zijn zin binnen de selectie en vereniging en op topamateurniveau. Gezien zijn fitheid en mogelijkheid om het voetballen nog goed te combineren met een druk werk- en gezinsleven heeft hij daarom onlangs besloten er nog gewoon een jaar aan vast te plakken.

Scheveningen is uiteraard blij met dat besluit en heeft daarmee niet alleen zelf de zekerheid op een langer verblijf van een belangrijke speler, maar ook de regio kan daarmee nog wat langer genieten van een regionaal sport-icoon.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder