Oud-veld- en zaalvoetballer George Kraay overleden

|

George Kraay is op vrijdag 6 mei overleden. Hij is 44 jaar geworden. George Kraay heeft, zowel op veld als in de zaal, vele prijzen gewonnen. Als zaalvoetballer heeft hij zijn mooiste dagen gekend.

Tussen 2001 en 2006 is George Kraay als aanvoerder ieder jaar gepromoveerd met zijn zaalvoetbalteam naar uiteindelijk de eredivisie. In 2007 en 2008 heeft hij deel uitgemaakt van de selectie (zie foto) van FC Rijswijk op het hoogste niveau van Nederland.

Tussen 2014 en 2016 heeft hij dit voormalig topteam geprobeerd bij elkaar te brengen door een eigen club op te richten in het zaalvoetbal onder de naam FC O.N.S. en later onder de noemer Arentsburg.

George Kraay was een zaalvoetballiefhebber in hart en nieren. Daarnaast was hij als persoon oprecht, betrokken en zeer gewaardeerd. Hij heeft altijd klaar gestaan voor eenieder. Zolang iedereen tevreden was, dan was hij ook tevreden. Het motto dat hij met zich meedroeg was: ‘Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd’.

George Kraay is actief geweest op het veld bij Oranjeplein, GSC ESDO, RVC/Rijswijk en Haaglandia. In de zaal speelde hij voor The Bombers, FC Snoekie, GSC ESDO, RVC/Rijswijk, Haaglandia, FC Rijswijk, Hoekpolder, ZVV Den Haag, FC O.N.S. en Arentsburg.

Het afscheid vindt plaats vrijdag 13 mei om 11.00 uur op de Begraafplaats Westduin, Wijdaelersingel te Den Haag.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder