Zaterdag 4E: Thuisduel RAS gestaakt, GSC ESDO degradeert na nederlaag

In 4E zorgden technische problemen ervoor dat het duel tussen RAS en Graaf Willem II-VAC niet uitgespeeld kon worden. GSC ESDO ging onderuit bij Toofan met als gevolg degradatie naar de vijfde klasse. HMSH bond Wanica Star aan de zegekar.

4e klasse E

Het duel tussen RAS en Graaf Willem II-VAC werd in de rust gestaakt. Een lichtmast op het terrein aan de Albardastraat begaf het. Gastheer RAS had het vijandelijke net niet weten te vinden in de eerste helft, maar ook het Graaf Willem II-VAC van trainer Jan de Jong jr. (foto) stond op het moment van staken nog op nul treffers.

4e klasse F

Toofan en GSC ESDO speelden een sportief duel op Ockenburgh. Voor de rust nam de thuisploeg de leiding in het duel door een treffer van Slavic Yaroslav. In de tweede helft kon Toofan de voorsprong verder uitbreiden. Amaan Habib en Nino Rosini schoten Toofan naar een 3-0 overwinning. Door de nederlaag degradeert GSC ESDO naar de vijfde klasse. Voor Toofan stond de degradatie al vast.

Dit geldt ook voor HMSH en Wanica Star. De thuisploeg kon eindelijk weer over een aantal sterkhouders beschikken. Tegen Wanica Star betaalde zich dat meteen uit in een 3-0 overwinning. Firat Koc was de gevierde man. Hij nam alle drie de treffers voor zijn rekening. HMSH-keeper Youssri Allouya had ook een prima voetbalavond. Hij hield zijn doel schoon en stopte zijn vijfde strafschop van het seizoen.