TAC’90 heeft ook staf rond O23-team nu rond

|

Nadat de huidige hoofdtrainer, Tahir Mohamed, had aangegeven na dit seizoen te stoppen als hoofdtrainer van de O23-selectie van TAC’90, moesten het bestuur en de TC op zoek naar een geschikte vervanger.

Gesprekken met diverse kandidaten resulteerden niet in een match. De club heeft nu een andere oplossing gevonden. De nieuwe hoofdtrainer Arie van der Padt – opvolger van Mario Koswal – zal ook de functie van trainer van de O23 op zich nemen.

,,Hiermee verwachten wij dat de samenwerking tussen beide selecties optimaal zal zijn en talenten van de O23-selectie goed kunnen aansluiten bij die van de zondag”, aldus de TC.

Assistent

Bij O23 is ook een nieuwe assistent-trainer aangesteld en die taak gaat Ronnie Rameswar (zie kopfoto) op zich nemen. Ronnie Rameswar (48), woont in Den Haag en heeft diverse voetbalopleidingen gevolgd en afgerond. Ook heeft hij al ruime ervaring opgedaan bij het trainen van diverse jeugdteams in de onder- en bovenbouw bij onder meer Wilhelmus, DSO, sc Monster en bij diverse seniorenteams.

© Haaglanden Voetbal

 

 

Lees verder