HBS haalt met Ivan Spijkstra tweede nieuweling binnen voor komend seizoen

Na Jerone Goodett van DHC, is Ivan Spijkstra (foto) de tweede speler die volgend seizoen in de selectie van de nieuwe trainer Ekrem Kahya zich bij HBS komt melden. Afgelopen week speelde hij nog een uitstekende wedstrijd voor VVSB tegen Staphorst en werd uitgeroepen tot Man of the Match.

,,Ik ben erg blij met mijn stap naar HBS”, zegt Spijkstra op de site van de Kraaien. ,,De afgelopen twee jaar bij VVSB waren qua speeltijd wisselvallig, vandaar de keuze om daar weg te gaan. HBS is een club die net als ik ambities heeft om hogerop te gaan. In de gesprekken met de club proefde ik de moeite die ze voor me willen doen om me binnen te halen, daar spreekt veel vertrouwen uit. Door bij HBS veel te spelen, hoop ik met de club successen te behalen en zo samen stappen te maken.

Praatje

,,Daarnaast ben ik een persoon die niet alleen even een balletje komt trappen en weer weggaat. Ik vind het ook leuk om een praatje voor en na afloop van wedstrijden te maken, om zo ook naast het voetbal binding met de club te houden. Mijn vorige clubs (Be Quick 1887 en VVSB) hadden dit karakter ook, bij HBS voel ik dezelfde sfeer.”

© Haaglanden Voetbal

(Foto: Orange Pictures)

Lees verder