Jeugd O23: VELO veel te sterk voor OLIVEO, HVV onderuit in Zeeland

In de Tweede Divisie reisde HVV op woensdagavond naar Kloetinge om met lege handen huiswaarts te keren. VELO kreeg OLIVEO op bezoek. De Wateringers waren duidelijk een maatje te groot voor de ploeg uit Pijnacker.

Tekst: Roland van der Linden

2e divisie B

HVV moest een flinke rit maken naar Zeeland voor haar laatste competitieduel van dit seizoen tegen Kloetinge. De Haagse ploeg moest de terugrit aanvangen met een 2-0 nederlaag op zak. De wedstijd was verder niet van groot belang. HVV had zich al veilig gespeeld en eindigde op de zesde positie. Kloetinge klom door de winst naar de vierde plek.

3e divisie E

VELO liep eenvoudig over een zeer matig OLIVEO heen. De 7-0 overwinning had nog veel hoger kunnen uitvallen. Voor rust stond al een 4-0 stand op het scorebord. Rens de Vries en Lars van Winden scoorden beiden twee keer. Na de hervatting voerden Dylan Minema (foto) en Joran ter Schiphorst de stand op naar 7-0. Dankzij de overwinning op OLIVEO staat VELO nu op de eerste plaats met zestien punten. Ook FC Skillz heeft zestien punten, maar een minder doelsaldo. Er moeten nog twee duels gespeeld worden.

© Haaglanden Voetbal

(Foto: VELO)

Lees verder