Zaterdag 4E: Graaf Willem II-VAC naar derde plaats na zege op RAS

In de strijd om een plaats in de nacompetitie deed Graaf Willem II-VAC goede zaken op woensdagavond. Van het duel tegen RAS moest nog de tweede helft worden gespeeld. Het duel ving aan met een 0-0 stand op het scorebord.

Graaf Willem II-VAC kreeg een aantal mooie kansen in de openingsfase maar kon er geen verzilveren. Halverwege de tweede helft kwam RAS op voorsprong. Mucahit Torun nam de 1-0 van de thuisploeg voor zijn rekening uit een fraaie counter.

Karakter

Graaf Willem II-VAC toonde daarna veel karakter en inzet om toch nog de winst te pakken. De bezoekers slaagden door treffers van Daniel Nolet en Joao Malfitano volledig in die missie. Dankzij de 1-2 zege passeerde Graaf Willem II-VAC Vredenburch en SEV op de ranglijst en staat nu derde.