Jack’s League: Scheveningen op bezoek bij Spakenburg

Scheveningen gaat vanmiddag op bezoek bij Spakenburg. De gastheer – met een veel hoger te besteden budget – heeft net als Scheveningen 45 punten verzameld tot nu toe. Vaak weet Scheveningen uit Spakenburg een goed resultaat weg te halen. Ook vanmiddag?

Tekst: Ton Beije

De formatie van John Blok klopte vorig weekend nummer twee op de ranglijst HHC Hardenberg op Houtrust en zal dat succes graag voortzetten. Scheveningen is na de winterstop toch bezig met een uitstekende serie, waardoor het nu al weet, dat de ploeg ook volgend seizoen present zal zijn op het hoogste amateurniveau van Nederland.

Defensie

Spakenburg heeft aanzienlijk meer doelpunten gemaakt tot nu toe dan Scheveningen: 61 tegen 39. Daarentegen lijkt de defensie van de Scheveningers dit seizoen beter op dreef dan die van Spakenburg. Doelman Sven van der Maaten (foto) moest 41 keer de gang naar het net maken, zijn collega van Spakenburg staat al op 56 treffers tegen.

Onderin

Onderin zal Kozakken Boys alle zeilen moeten bijzetten in de thuiswedstrijd tegen Quick Boys, de ploeg van de Haagse trainer Edwin Grünholz. De andere twee duels vandaag in de Jack’s League zijn Noordwijk-TEC en HHC Hardenberg tegen rode lantaarndrager en degradant ASWH.

© Haaglanden Voetbal  

Lees verder