Quick Steps legt Maurice Olfers vast als trainer voor tweede elftal

Quick Steps heeft een oude bekende aangesteld als nieuwe trainer voor komend seizoen voor het tweede elftal. Maurice Olfers (foto), gaat die taak op zich nemen.

Maurice Olfers heeft al een verleden bij Quick Steps als jeugdtrainer omdat zijn zoons (Tony en Ritchie) in 2004 bij de club kwamen voetballen. Hij is toen direct begonnen met het trainen en coachen van de toenmalige F-jeugd. In de jaren daarna is hij dit blijven doen, maar helaas stopten zijn zoons na zeven jaar ermee.

Maurice Olfers is toen wel doorgegaan als trainer van onder andere de toenmalige D-jeugd en deed hiernaast met veel plezier nog heel veel ander vrijwilligerswerk voor de club aan de Nijkerklaan.

Fanatiek

Olfers omschrijft zichzelf als een fanatieke trainer, die heel erg van het spelletje houdt. ,,Toen ik werd benaderd om trainer te worden van het tweede elftal, was ik direct enthousiast en begon er iets te kriebelen van binnen, omdat ik de club altijd een warm hart heb toegedragen. Ik kijk erg uit naar deze uitdaging en samenwerking met de nieuwe hoofdtrainer Ronald Freen en de overige stafleden Michael en Johan Bakker.”

© Haaglanden Voetbal

Lees verder