Uittocht bij VUC stopt niet, vrijwel complete selectie vertrekt

Nadat tijdens het seizoen trainer Jeroen Hoefnagel al moest vertrekken, technisch manager Peter Looijesteijn opstapte en aan het einde van het seizoen interim-trainer Wim van Laar en de trainer van het tweede team, Van der Ende, stopte, is ook de uittocht van spelers op gang gekomen.

Jari Puister, die na Quick aanvankelijk gekozen had voor VUC, gaat alsnog naar VELO, met in zijn kielzog Delano Vogel, Benjamin El Amrani en Tony van der IJssel.

Verder verkassen – zo goed als zeker, maar wij houden een slag om de arm – naar elders: Gio Linnenbank naar Quick, Donny van der Dussen kiest voor Die Haghe, Memet Gunzelmansur (foto) gaat naar FC Skillz, Sydney Kaffa naar sv Nootdorp, Jacky Adams naar Graaf Willem II/VAC, Donny Paas en Youni de Bruin naar RKDEO, Silvion Darson nar DWO, Eddy Kaffa, Jim Raaf en Emir Teze naar DSO en Dominique Ariës naar Vitesse Delft.

Naar verluidt blijven wel de eerder van Westlandia aangetrokken Patrick Batist en Melvin Vissers. De selectie zal met de nodige spelers van DHC, die meekomen met de nieuwe hoofdtrainer Rob de Lange, aangevuld worden.

© Haaglanden Voetbal

 

Lees verder