Blauw-Zwart bedankt trainersduo, ‘Gouden Schoen’ voor Landry Njoya

|

In de altijd gezellige Business Lounge van Blauw Zwart op sportpark De Schulpwei in Wassenaar vond weer de jaarlijks terugkerende uitreiking van de Gouden Schoen plaats en werd afscheid genomen van het trainersduo Jos van der Helm en Toine l’Ami (foto).

Ton Hof, de voorzitter van de SBZ, Supporters Vereniging Blauw-Zwart, sprak de aanwezigen toe. Als eerste werden trainer Jos van der Helm en zijn assistent Toine l’Ami in het zonnetje gezet en bedankt voor hun acht jaar trainerschap bij Blauw-Zwart. In het seizoen 2016-2017 hebben beide heren door een goede begeleiding de promotie naar de derde klasse mogelijk gemaakt.

De beide trainers bedankten ook de club, de leden en uiteraard de spelers. ,,Wij hebben deze jaren genoten van jullie sportieve instelling en het was prettig om met jullie samen te werken. Deze prachtige tijd zal ons ten alle tijde bijblijven.”

Hierna werden de mannen, die wekelijks voor het wedstrijdverslag van het eerste verantwoordelijk waren, bedankt. Dat viertal, Henk Goulooze, Elbert van ’t Slot, Rob Keijzer en Rick Wagner, kende ook iedere wedstrijd punten toe aan de beste drie spelers van de wedstrijd, zowel thuis als uit. Het SBZ-bestuur houdt de puntentelling bij, waardoor er aan het einde van het seizoen een winnaar uit de bus komt die dan de felbegeerde Gouden Schoen ontvangt. Dit seizoen werd de Gouden Schoen uitgereikt aan doelman Landry Njoya.

Voorzitter Marco Lagerberg en zijn bestuur van de Business Club Blauw-Zwart zorgden voor de hapjes en drankjes.

© Haaglanden Voetbal

(Foto’s: Blauw Zwart)

Lees verder