Ook RVC Celeritas begroet nieuwe spelers

||||

RVC Celeritas, dat nog in de race is in de nacompetitie voor een plaats in de derde klasse, begroet – tot genoegen van trainer Dennis Young – voor komend seizoen weer diverse nieuwe spelers.

Doelman Oualid Hammich maakt van Te Werve de overstap naar RVC Celeritas. Naast Nepo Kwidana (momenteel revaliderend van een blessure), de gebroeders Ozcan en de getalenteerde keepers van het O23-team, heeft de selectie van RVC Celeritas een breed keepersgilde. Binnenkort wordt dor de club een nieuwe keeperstrainer gepresenteerd.


Oualid Hammich                                                                       Justin Lopes   

Ook Justin Lopes speelt volgend seizoen in het shirt van RVC Celeritas. ,,Wij zijn erg blij met de komst van verdediger Justin Lopes”, laat trainer Young weten. ,,Justin komt van RKAVV uit Leidschendam. Hiervoor heeft hij bij onder meer HBS gespeeld. Justin heeft met ons meegetraind en laten zien dat hij een echte toevoeging is voor de club. Wij zijn blij met zijn komst en kunnen niet wachten hem op het veld te bewonderen.”

Moeite

Van TAC’90 komt over Fernando Couvreur (foto). Een ijzersterke defensief ingestelde 23-jarige middenvelder, die dit seizoen wekelijks een vaste waarde was in de hoofdmacht van TAC’90, uitkomende in de Hoofdklasse. Na vijf jaar TAC’90 als thuishaven had Couvreur moeite om deze overstap te maken. De nieuwe uitdaging en het kunnen spelen met vrienden was voor hem de wel overwogen keuze waard om deze stap te maken.

,,Fernando ken ik al van kleins af aan en al jaren probeer ik hem bij deze geweldige groep te krijgen.  Naast een vreselijk goede voetballer halen we een jongen binnen waar we de komende jaren van kunnen genieten, als speler en als persoon! Dit is een mooi mens en past bij onze ambities en de familie die wij zijn bij RVC Celeritas”, aldus hoofdtrainer Dennis Young.

Terugkeer

Mohammed El Kammouni keert terug bij RVC Celeritas. Trainer Young: ,,Mo is naast een geweldige voetballer een intelligente vent die prima in de groep past. Hij is technisch, kan het spel goed lezen en weet het net makkelijk te vinden. Een toegevoegde waarde voor onze selectie.” Young werkte in het verleden ook al met deze spelmaker, maar hij moest toen helaas wegens studie afhaken.”


Mohammed el Kammouni

© Haaglanden Voetbal

Lees verder