Nog niet alle (neutrale) locaties bekend van zaterdag te spelen duels

Zaterdag staan nog diverse beslissende wedstrijden op het programma, waarbij regioclubs zijn betrokken. Het gaat dan om promotie of handhaving.

1e klasse / 2e klasse

Het beslissende duel tussen DSO en HVC’10 waarbij promotie naar de eerste klasse op het spel staat, wordt gespeeld op het complex van DHC in Delft en vangt aan om 14.30 uur.

3e klasse / 4e klasse

De locatie voor de wedstrijd tussen BSC’68 en OHVV, waarbij BSC’68 uit Benthuizen een plaats kan verdienen in de derde klasse, is nog niet bekend.

De wedstrijd Quick Steps – FC Maense – waarin Quick Steps een plek in de derde klasse veilig moet zien te stellen, wordt gespeeld op het veld van BVCB en vangt ook aan om 14.30 uur.

Ook voor de ontmoeting tussen RVC/Celeritas en het Schiedamse Excelsior’20 – inzet plaats in de derde klasse – is de locatie nog niet bekend. Cees Kouwenhoven (foto), voorzitter RVC Celeritas daarover: ,,We zijn er met Excelsior’20 niet uitgekomen. Excelsior’20 houdt vast aan natuurgras en de voorkeur van onze technische staf gaat echt uit naar kunstgras. RVC Celeritas had de locaties van Westlandia, Verburch en Excelsior Rotterdam voorgesteld. Wij hebben het nu in handen gelegd van de KNVB”, aldus Kouwenhoven.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder