Nacompetitie 2e/3e klasse: Laakkwartier speelt restant voor behoud

|

De selectie van Laakkwartier moet vanavond opnieuw naar het complex van FC Binnenmaas om het restant uit te spelen van de eerder gestaakte wedstrijd als gevolg van de ernstige blessure van speler Mesud Hurya.

Na de zware blessure moest er nog zo’n vier minuten gespeeld worden, maar de spelers waren – logisch – zo ontdaan door het voorval, dat het duel verder werd afgeblazen. Op het moment van staken was de stand 0-0. De ploeg van trainer Roel Zandbergen (foto) had in dat duel een ideale kans om op voorsprong te komen, maar miste een elfmetertrap.

Verlenging

Als er vanavond in de resterende vier minuten niet wordt gescoord, volgt er een verlenging van tweemaal vijftien minuten. Is er dan nog geen beslissing gevallen, dan worden er strafschoppen genomen. Inzet van het restant vanavond is een plaats volgend seizoen in de zaterdag tweede klasse.

De KNVB had het restant normaliter afgelopen zondag willen laten uitspelen, maar Laakkwartier vierde het afgelopen weekend haar uitgesteld honderdjarig bestaan. Bovendien had FC Binnenmaas ook geen ruimte, want de club had een eigen evenement op het complex.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder