Wilhelmus tekent contracten met technische staf en hoofdsponsor

||

De familiedag van Wilhelmus was weer als vanouds een succes. Mooi weer, blije gezichten, leuke potjes voetbal tegen elkaar en een hoop gezelligheid. Onder het genot van een drankje en een barbecue kon iedereen napraten over het afgelopen seizoen en alvast vooruitkijken naar volgend seizoen. Op deze dag werd ook wat tijd ingeruimd voor het ondertekenen van contracten.  

Allereerst werden de contracten met de hoofd-shirtsponsors getekend. ,,We zijn erg blij met het vertrouwen dat zowel Drievliet als Teesing in onze club hebben. Mede dankzij hun steun hebben we de lastige coronaperiode door kunnen komen en daar zijn we enorm dankbaar voor”, aldus voorzitter Bouke Wartna. Bij het tekenen wisten zowel Teesing )achterzijde shirt) als Drievliet (voorzijde shirt) de club blij te maken met de toezegging dat men het sponsorschap gaat verlengen.

Bij de foto vlnr: Fred Lamb (Teesing), hoofdtrainer Ramon van Steekelenburg en Jos Faaij (Drievliet)

Technische staf

Wartna: ,,Ook zijn we verheugd over het feit dat we de overeenkomsten met onze technische staf voor volgend jaar hebben kunnen bezegelen met een handtekening en een toost.” De ondertekening van de overeenkomsten vormt een aftrap van het officieuze seizoen voor de staf bestaande uit: Hoofdtrainer Zaterdag 1 Ramon van Steekelenburg, zijn assistent Dex van der Veer, Marco van der Struijf als trainer van de nieuwe Zaterdag 2, Falco van den Eijnden als nieuwe trainer van de O23-1,  Jeroen de Ligt en Richard Brehler van de JO19 selectie (die waren op het veld actief met het jeugdtoernooi) en Chiel Lentz, de keeperstrainer van de selectie.

Bij de foto: Voorzitter Bouke Wartna en hoofdtrainer Ramon van Steekelenburg

,,Al deze trainers hebben de afgelopen maanden al enorm veel tijd gestoken om zeer zorgvuldig hun selecties voor het seizoen 2022-2023 samen te stellen en daar zijn we ze enorm dankbaar voor”, aldus de Wilhelmus-voorzitter.

© Haaglanden Voetbal

 

Lees verder