RVC Celeritas: volgend seizoen wel velden, geen kantine

|

Tussen de Stichting van Hans Lammertink (foto), die de accommodatie op sportpark Irene beheert en het bestuur van RVC Celeritas is het tot een einde gekomen van de samenwerking.

Secretaris Raymond de Kruif heeft Lammertink en zijn Stichting laten weten dat de club per 1 juli van dit jaar geen overeenkomst meer wil. Maar dat besluit is ook wederzijds. Hans Lammertink heeft op zijn beurt aan RVC Celeritas laten weten, dat men geen gebruik meer kan maken van het clubgebouw op het complex. ,,Ik ben bovendien zeer teleurgesteld in de gemeente Rijswijk in dit hele proces.” De Gemeente is op de hoogte van de gehele gang van zaken.

Geen oplossing

Partijen zijn al vanaf oktober 2021 met elkaar in gesprek. Maar gesprekken en brieven hebben tot nu toe niet geleid tot een bevredigende oplossing. De Kruif: ,,RVC Celeritas wil wel blijven voetballen op het Prinses Irene Sportpark en wij zullen dus naar een alternatieve oplossing zoeken.”

RVC Celeritas heeft wel toegezegd de financiële zaken van het afgelopen seizoen correct af te willen wikkelen. Lammertink verwacht dat de club een financieel zware toekomst tegemoet gaat.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder