Kevin Gómez Nieto: Volgend seizoen weer Quick Boys of vertrek naar elders

Kevin Gómez Nieto (foto), voormalig speler van Scheveningen, weet op dit moment nog niet welk shirt hij volgend seizoen zal dragen. Dat kan heel goed het shirt zijn van zijn huidige club Quick Boys, maar net zo goed maakt hij een overstap naar een andere club op niveau.

Gómez Nieto heeft al een gesprek gehad met de clubleiding van Quick Boys, maar – mede gelet op de gevolgen van de Coronacrisis – een besluit over het volgende seizoen is nog niet genomen. Aan website Voetbal 247 laat de 27-jarige speler weten: ,,Allereerst wil ik zeggen dat Quick Boys zeker nog geen gesloten boek voor mij is, maar ik sta wel open voor een gesprek met een andere club. Eind vorig jaar heb ik met Quick Boys om de tafel gezeten maar een definitieve beslissing is nog niet genomen Ze zijn positief over mij, maar ze moeten de zaken nu even afwachten. Ik wil komend seizoen zo hoog mogelijk voetballen. Mensen in het voetbal kennen mij en weten wat ik kan, ik loop natuurlijk al langer mee in de top van het amateurvoetbal. Ik richt mij in eerste instantie op de Tweede Divisie, maar het belangrijkste is dat het een mooie club is waar ik speel en waar ik plezier kan hebben in het spelletje.”

Overstap

Kevin Gómez Nieto stapte medio 2019 van sportpark Houtrust over naar Quick Boys, waar de Haagse trainer Edwin Grünholz de technische scepter zwaait. De van oorsprong verdediger heeft naar zijn gevoel, door het onderbreken van de competities, nog niet echt kunnen laten zien wat hij echt waard is.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder