HMSH huldigt jubilarissen en waardeert vrijwilligers

|

Na enkele jaren waarin de normale gang van zaken danig verstoord was, heeft ook HMSH eindelijk tijdens haar onlangs gehouden Algemene Ledenvergadering de jubilarissen kunnen huldigen. Dit betekende gelijk een inhaalslag want de huldiging was voor degenen die in 2019, 2020, 2021 of 2022 een mijlpaal hadden bereikt.

Ton van Krevelen (2020) en Ed Vuijk (kopfoto) (2022) zijn inmiddels al (meer dan) zestig jaar lid en tevens nog op verschillende fronten actief voor de club. Zij werden gehuldigd door voorzitter Bülent Yüngül.

Arnold Thomassen (2021) en Johan Teeuwisse (2022) zijn inmiddels al (meer dan) vijftig jaar lid en zijn nog als speler actief bij de club. Beiden konden echter niet aanwezig zijn bij de huldiging. Verder nog een heel rijtje jubilarissen voor het vijfentwintigjarig lidmaatschap: Christian Schrijver (2019), Dave Ophuijsen (2020, afwezig), Ezra Sakkee (2022) en Eric Swart (2022, afwezig).

Vrijwilligers

Ten slotte werden ook diverse vrijwilligers beloond met een mooie trofee voor bewezen diensten de afgelopen jaren. Het waren zowel voor het bestuur als voor de HMSH-vrijwilligers moeilijke tijden. Het bestuur kon gelukkig altijd een beroep doen op deze onvermoeibare groep personen. Of dit nu ging om kantinediensten, werkzaamheden op en aan de accommodatie, wedstrijdzaken, begeleiding van teams, administratie of het fluiten van wedstrijden, ze waren er gewoon! Ook hun namen mogen niet onvermeld blijven: Dirk Paludanus, Özkan Dağyapan, Bert Mulder, Günther Verkaart, Debbie Boudestein, Ömer Yilmaz, George van Herwaarden, Leo van Marwijk en Lex Reesink. Tot die groep behoort ook Peter Brandsen, die echter niet aanwezig kon zijn.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder