Scheveningen werkt samen met Voetbalschool Skillmoves 

Scheveningen gaat volgend seizoen samenwerken met voetbalschool Skillmoves. In het verlengde daarvan is Bayram Sahin voor volgend seizoen aangesteld als hoofdtrainer/technisch coördinator Onderbouw.

Hiermee investeert Scheveningen opnieuw in de kwaliteit en aantrekkelijkheid van de eigen jeugdopleiding en wordt het jeugdvoetbalaanbod rondom de club en sportpark Houtrust op kwalitatief goed niveau ook verder uitgebreid. Naast de twee vaste trainingsdagen en de wedstrijddag die onderdeel zijn van het clublidmaatschap, is er straks -bij behoefte- via Skillmoves een aanvullend aanbod beschikbaar op andere momenten.

Bayram Sahin

Met de aanstelling van Bayram Sahin krijgt Scheveningen er een bedreven, kundige jeugdtrainer met bewezen relevante ervaring en goede reputatie bij. Dit als aanvulling op de trainers van de leeftijdsgroepen/teams zelf. Die zal hij doordeweeks en op zaterdag bijstaan in het structureren en uitvoeren van trainingen en wedstrijden conform de opleidingsvisie, maar tevens zal hij ze ondersteunen in hun eigen ontwikkeling. Bayram Sahin beschikt over een afgeronde HBO-opleiding Pedagogiek, de René Meulensteen cursus Techniektrainer en het KNVB trainersdiploma UEFA-C. Daarnaast bestiert hij al enige jaren zijn groeiende en succesvolle Voetbalschool Skillmoves en heeft uitgebreide ervaring opgedaan als jeugdtrainer bij gerenommeerde buurtgenoten Quick en SVC’08.

Samenwerking Skillmoves

Naast de aanstelling van Bayram Sahin (en in de komende periode de trainers per team/leeftijdsgroep) brengt de samenwerking met Skillmoves een zogenaamde “flexibele schil” aan extra trainers met zich mee voor Scheveningen. Daarmee wordt de continuïteit geborgd en de flexibiliteit van de jeugdopleiding vergroot. Voorbeelden daarvan zijn tijdens het seizoen de vervanging van andere trainers die verhinderd zijn en het sneller kunnen aannemen/plaatsen van leden op een wachtlijst dan wel het inschrijven van extra teams.

Activiteiten

In aanvulling op de activiteiten die Bayram Sahin en Skillmoves voor de jeugdopleiding van  Scheveningen doen, zal de voetbalschool zich ook zelf vestigen op Sportpark Houtrust en haar eigen activiteiten exploiteren. Kinderen uit de regio die lid zijn van Scheveningen of andere clubs en naast het aanbod van trainingen en wedstrijden bij de club behoefte hebben om in groepjes of individueel extra te trainen, kunnen hiervoor bij Skillmoves terecht. Dit komt dus in aanvulling en niet in plaats van het voetbalaanbod via de club zelf. Hiermee geeft Scheveningen invulling aan een optimale benutting van het sportpark en haar functie om zoveel mogelijk voetbalaanbod voor leden en omgeving te creëren. Skillmoves kan zich via de samenwerking met Scheveningen vestigen op een A-locatie met goede faciliteiten en bereikbaarheid.

Over Skillmoves

Skillmoves richt zich op de individuele ontwikkeling van spelers en het verbeteren van de facetten waar het individu zich op kan richten. Ruim honderd deelnemers maakten al gebruik van de diensten van Skillmoves en wisten zich via de extra trainingen in aanvulling op die bij hun clubs te verbeteren en maakten in sommige gevallen ook aanspraak op een stage of een overstap naar een club in het betaald voetbal. Leden van Scheveningen kunnen zich ook voor de komende maanden al inschrijven op de voetbalschool voor techniektrainingen. Aanmelding kan via een mail naar info@skillmoves.nl en meer info is te vinden op www.skillmoves.nl

Op de foto: Emilio Dhoen en Bayram Sahin (Skillmoves) poseren met Ron Kleijn en Herman Kooijenga (Scheveningen)

© Haaglanden Voetbal

Lees verder