Bestuur RAS maakt fraai ‘contributie-gebaar’ naar haar senioren

Afgelopen maanden heeft het voetbalseizoen zeker niet gebracht wat veel voetballiefhebbers ervan verwacht hadden. Ook de vooruitzichten voor de korte termijn zijn helaas weinig hoopgevend.

Doordat de senioren veel hebben gemist dit seizoen, wil het bestuur van RAS een gebaar maken. Voorzitter Mark Voogd (foto) op de clubsite: ,,Financieel betekent dit dat er door onze senioren contributie is betaald, terwijl de meesten niet eens vijf wedstrijden hebben kunnen spelen. Hiernaast waren de trainingsfaciliteiten voor de senioren ook minimaal door de maatregelen. Daarom heeft het bestuur besloten, dat ieder lid dat zijn contributie voor het seizoen 2020-2021 volledig heeft betaald, volgend seizoen contributie vrij is.”

Fraai gebaar

Een fraai gebaar en Voogd voegt er nog aan toe richting eigen leden: ,,Heb je nog niet alles betaald voor dit seizoen, dan kan je dit nog doen tot 28 februari en dan geldt bovenstaande regeling ook voor jou.” Voogd legt uit waarom de club dit kan doen in een periode, dat de clubs het financieel juist heel moeilijk hebben. ,,Financieel kunnen wij als vereniging, dankzij onze gezonde situatie, dit gebaar opvangen. Hiernaast hebben we ook een beperkte subsidie ontvangen.”

Jeugd

Het bestuur van RAS voegt er wel aan toe, dat deze regeling niet van toepassing is op de jeugdleden. ,,Voor de jeugdafdeling heeft de vereniging verschillende activiteiten georganiseerd en bovendien heeft de jeugd door kunnen trainen en onderling kunnen voetballen.”

© Haaglanden Voetbal

Lees verder