Voorschoten’97 (zo) nagenoeg ongewijzigd voor volgend seizoen   

De Technische Commissie van Voorschoten’97 meldt op de eigen site, dat naast hoofdtrainer Denis Luhulima (foto) ook Jeffrey van Veen (tweede trainer) en de beide keeperstrainers Daniël Green en Rob Standhart gaan bijtekenen.

In de afgelopen drie weken is er ook individueel gesproken met de spelers van de zondagtak over volgend seizoen. Drie vroegen om bedenktijd, maar de 35 andere spelers blijven voor de Voorschoten’97 zondagselectie spelen. Alle spelers gaven aan dat het proces waar de club mee gestart is nog lang niet volbracht is. Er is gezonde concurrentie binnen de groep, er werd scherp getraind en er zijn duidelijke afspraken. Kortom er is rust, wat ten goede komt aan de continuïteit en stabiliteit bij de zondagselectie.

Gesprek

Daarnaast is de TC druk in gesprek met de spelers die doorschuiven naar de senioren vanuit de JO19- teams. Elf spelers vanuit de JO19-2 hebben aangegeven graag bij Voorschoten’97 te willen blijven voetballen en geïnteresseerd zijn om dit op zondag te doen. De TC onderzoekt hoe dit het beste kan worden georganiseerd als onderdeel van de Voorschoten’97 zondagselectie.

Webinars

In de afgelopen maanden heeft ook de staf van de zondagselectie niet stil gezeten. Onder leiding van hoofdtrainer Denis Luhulima zijn drie webinars georganiseerd voor de spelers. Twee webinars waren interactief waarin de spelers per linie met elkaar in gesprek gingen. Bij het organiseren werd Luhulima geassisteerd door Jordy van der Wijngaard, Wout Adriaanse, Marinus van der Peet en Jeffrey van Veen. In december heeft Luhulima de eerste pubquiz voor de zondagselectie georganiseerd, die gewonnen werd door Roy Elligens. De succesvolle online-activiteiten hadden als doel om elkaar ondanks de lockdown te zien en te spreken. Een fraaie vorm van de staf van (online) teambuilding.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder