Toernooi Quick Steps: sv Erasmus verslaat gastheer in finale

||||

Het duel in de troostfinale haalde het einde niet. Een kwartier voor tijd werd het duel tussen KSD Marine en WIK gestaakt. In de finale van het Bing Kappenburg-toernooi won sv Erasmus van Quick Steps.

Tekst: Roland van der Linden

Boven in de kantine had het bestuur van Quick Steps de familie Kappenburg, haar ereleden en leden van verdienste uitgenodigd. De tafels waren gedekt voor een overheerlijke lunch wat zeer gewaardeerd werd.

Rond 14.00 uur startte het toernooi. Na een minuut stilte begonnen de wedstrijden.

KSD Marine – WIK

WIK nam tot twee keer toe de leiding in het duel met KSD Marine om de derde plaats. Hristo Penev nam beide treffers voor zijn rekening. KSD Marine kwam beide keren op gelijke hoogte en nam daarna een 3-2 voorsprong. Een kwartier voor tijd besloot arbiter Simon Taal het chaotische duel te staken.

Quick Steps – sv Erasmus

In de finale besliste sv Erasmus de wedstrijd al in de eerste helft. In het sportieve duel opende Richard Duyghuizen de score voor de mannen van trainer Patrick Vink. Lars Swagerman verdubbelde de score waarna de teams aan de thee gingen: 0-2.

In de tweede helft werd er niet meer gescoord waardoor sv Erasmus de terechte winnaar werd van het goed georganiseerde toernooi. sv Erasmus hoopt de titel volgend jaar te mogen verdedigen.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder