Quick-speler schrikt van zijn foto bij artikel over criminele activiteiten

De 27-jarige Quick-speler Rachid Bouyaouzan (foto) stond afgelopen week in een medium als voetballer op een foto, die was afgedrukt bij een artikel over de – inmiddels 37-jarige – oud-profvoetballer Rachid Bouaouzan, die verdacht wordt van criminele zaken.

De Quick-speler was hevig ontdaan, toen hij vernam dat zijn foto was geplaatst bij een artikel over de ex-Sparta en NEC-speler, die bijna dezelfde naam draagt. De oud-prof – die in 2013 zijn loopbaan beëindigde bij het Zweeds Helsingborgs IF – stond bekend als de Sparta-voetballer, die in 2004 in opspraak raakte bij een ‘horror-tackle’ op Go Ahead Eagles-speler Niels Kokmeijer. Kokmeijer brak zijn been zodanig, dat het gelijk het einde van zijn voetballoopbaan betekende.

Diezelfde oud-prof – waarbij ook ten onrechte vermeld stond dat hij een verleden had bij Quick – staat nu terecht omdat hij deel zou uitmaken van een criminele organisatie. Dinsdag staat hij voor de rechter in een pro-formazitting.

Logisch dat de tien jaar jongere Quick-speler zeer onaangenaam was verrast dat zijn foto (als actief voetballer) bij het bewuste artikel was geplaatst. Rachid Bouyaouzan is nog steeds tot volle tevredenheid van de Haantjes actief bij Quick. Ook heeft het medium, dat de foto van de Quick-speler ten onrechte heeft geplaatst bij het artikel, inmiddels excuses aangeboden voor het pijnlijke misverstand.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder