ALV Semper Altius verheugd met Eelco Eijkman als voorzitter

Semper Altius hield onlangs haar – digitale – Algemene Ledenvergadering. Tijdens die vergadering nam Jeroen Bloemsaat afscheid als penningmeester en stelde Eelco Eijkman (foto) zich op verzoek van de vergadering weer kandidaat voor de functie van voorzitter.

Eijkman de voorzitter bij de Rijswijkse club en als nieuwe penningmeester werd de benoeming van Ties de Jong bekrachtigd. Ook secretaris Reinier Prenger blijft aan, nadat hij eerst had gemeld aan te blijven tot deze ALV. Floris Prenger gaf aan namens de lagere senioren in het Technisch Hart of de TC plaats te willen nemen.

Huldigingen

Omdat de nieuwjaarsreceptie geen doorgang kon vinden, zijn de jubilarissen niet op de voor Semper Altius bekende manier gehuldigd. Dit zal op de komende nieuwjaarsreceptie alsnog gebeuren. De jubilarissen waren: Wil van Balen, Tido Bosker en Herman Maat (allen 50 jaar lid), Maja van Kampen en Wil Zijlstra (beiden 25 jaar lid).

Het bestuur stelde voor – en de ALV ging akkoord – om de volgende leden te benoemen tot Lid van Verdienste naar aanleiding van de hoeveelheid tijd en werk die zij (vroeger) in de vereniging hebben gestoken: Iwan Stenhuijs en Aad van Someren.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder