SVH stelt Huib van Oostrom Soede aan als Manager Voetbalzaken Senioren

Zondag derdeklasser SVH heeft ter versterking van het voetbaltechnische hart van de club Huib van Oostrom Soede (foto) aangesteld als Manager Voetbalzaken Senioren. Deze functie maakt deel uit van het meerjarenplan van de club, dat erin voorziet om de komende jaren toe te werken naar een stabiele positie in het regionale amateurvoetbal.

De eerste stap in dit traject was de vierjarige samenwerking die de club is aangegaan met hoofdtrainer Abdullah Sari en waarvan het eerste seizoen – ondanks de stopzetting in maart 2020 – succesvol genoemd mag worden met een promotie naar de derde klasse.

Aanspreekpunt

Met de komst van Van Oostrom Soede krijgt de club een voetbalman in hart en nieren die – uiteraard in samenwerking met het bestuur – de langere termijn gaat bewaken. Voor de technische staf van de selectie (eerste en tweede elftal) zal hij fungeren als aanspreekpunt en sparringpartner. Als Manager Voetbalzaken Senioren zal Van Oostrom Soede ook deel uitmaken van de Technische Commissie, waarin ook de technisch coördinatoren van de verschillende jeugdcategorieën (onderbouw, middenbouw, bovenbouw, meiden) zitting zullen hebben. Stapsgewijs zal deze structuur voor de voetbaltechnische inrichting van de club ingevuld worden.

Focus

Huib van Oostrom Soede gaat per direct aan de slag. Samen met Abdullah Sari legt hij vooral de focus op de voorbereiding voor het seizoen 2021-2022, in de verwachting dat er dan weer een reguliere competitie gespeeld kan worden.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder