Terry Konings rondt KNVB-bestuurdersopleiding af

Terry Konings (foto), sinds kort voorzitter van FC Skillz, heeft onlangs de KNVB-bestuurdersopleiding, “Besturen met impact” afgerond. De opleiding is opgebouwd langs de thema’s: Persoonlijk Leiderschap, Strategisch Besturen, Verbinden en Maatschappelijk Ondernemerschap.

De KNVB wil met de bestuurdersopleidingen ‘Besturen met impact’ bestuurders de mogelijkheid geven zich te ontwikkelen. Door het juiste gereedschap aan te bieden worden bestuurders op weg geholpen om de club nog beter te organiseren. Enerzijds door de kennis en vaardigheden te vergroten en anderzijds handreikingen te krijgen bij de uitdagingen waar de bestuurder voor staat.

Inzichten

Terry Konings: ,,De opleiding heeft mij heel veel inzichten en kennis gegeven en ik raad het ook elke bestuurder aan! Het heeft me nog meer doen realiseren, dat het belangrijk is om je te ontwikkelen, zo ook als bestuurder. Ik ben een bestuurder, die bestuurt vanuit ‘verbinding’, omdat ik geloof in de samenwerking. Samenwerken om met je leden tot grotere hoogtes te stijgen binnen het voetballandschap waarbij iedereen zich veilig voelt, gezien wordt en vooral ook gewaardeerd voelt. Ik hoop dan ook veel van deze kennis toe te passen in mijn rol als voorzitter bij FC Skillz, want daar verheug ik me dan ook enorm op.”

© Haaglanden Voetbal

Lees verder