Van der Wijngaard en Verschoor trainersduo RKAVV-vrouwen

RKAVV weet inmiddels dat hoofdtrainster Nikita van der Wijngaard en assistent-trainer Maurice Verschoor ook komend seizoen Vrouwen 1 van de Leidschendamse club onder hun hoede nemen.

Het trainersduo wil in het seizoen, dat de club 100 jaar bestaat, met het vlaggenschip van de Vrouwen- en Meidenafdeling bovenin meedraaien in de tweede klasse. Antoine Thuis, Technisch Coördinator Vrouwen en Meiden bovenbouw, is blij met het aanblijven van dit duo. ,,Nikita en Maurice zijn naast hun trainerschap bij Vrouwen 1 ook betrokken bij de aanstormende jeugd en hebben ook intensief meegewerkt aan het RKAVV Technisch Beleidsplan van de Vrouwen- en Meidenafdeling”, laat hij weten op de clubsite. Van der Wijngaard en Verschoor voeren op dit moment gesprekken met speelsters voor de invulling van komend seizoen.

Meidenteams

Jessie van Leeuwen (TC Meiden onderbouw) en Antoine Thuis zijn inmiddels ook bezig met het voeren van gesprekken met aanstaande trainers van de meidenteams. Komende week zal duidelijk worden welke train(st)ers de verschillende meidenteams onder hun hoede krijgen.

Op de foto vlnr: Maurice Verschoor, Antoine Thuis en Nikita van der Wijngaard

© Haaglanden Voetbal

Lees verder