sv Loosduinen haalt met Frans Tetteroo derde aanwinst binnen

sv Loosduinen heeft met Frans Tetteroo haar derde versterking voor het nieuwe seizoen binnen. Na de terugkeer van Pieter Blanken en Mike Lunenburg komt de vijfentwintigjarige middenvelder over van tweedeklasser SVC’08.

De rechtsbenige middenvelder/verdediger speelde in het verleden onder meer voor Laakkwartier, ADO Den Haag, DUNO en Sparta Rotterdam. ,,De afgelopen seizoenen speelde ik met SVC’08 in de zaterdag tweede klasse. Daar speelde ik veelal op het middenveld. Het liefst speel ik op de posities 6, 8 of als nummer 10. Indien noodzakelijk kan ik echter ook centraal achterin spelen”, aldus Frans Tetteroo.

Bewust

De keuze voor sv Loosduinen is een bewuste. ,,In de afgelopen maanden ben ik met de trainers Peter Barendse en Peter Baptiste in contact gekomen. De goede gesprekken hebben mij doen besluiten om de overstap naar sv Loosduinen te maken. De huidige spelersgroep heeft daarentegen ook mee te maken. Ik ken van deze groep al een flink aantal jongens en kijk er naar uit om met hen te gaan voetballen”, aldus Tetteroo.

Opties

Peter Barendse is te spreken over zijn nieuwe aanwinst: ,,Frans is een speler die op meerdere posities ingezet kan worden en dat geeft ons als trainers meer opties. Het is ook qua persoonlijkheid een jongen die ook uitstekend in onze groep zal passen.” De trainer verwacht op korte termijn nog een aantal nieuwelingen te verwelkomen.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder