SVC’08 komt op ALV met contributievoorstel aan leden

De uitgestelde Algemene Ledenvergadering van SVC’08 zal plaatsvinden op vrijdag 16 april. Helaas zal, zoals de zaken er nu voorstaan, de vergadering digitaal plaatsvinden. Eén van de agendapunten is het verstrekken van een korting op de contributie van volgend seizoen.

Het bestuur van SVC’08 heeft in de afgelopen periode een aantal vragen ontvangen betreffende de betaling van de contributie. Met name is de vraag gesteld waarom er volledige contributie verschuldigd is zonder dat er een getraind en/of gevoetbald wordt. De penningmeester en de voorzitter hebben hier al via een email en op de site een verklaring voor gegeven.

Ondersteuning

Nu volstrekt duidelijk is welke ondersteuning er door de overheid aan amateurclubs wordt verstrekt, is het ook mogelijk te bepalen of er een mogelijkheid bestaat om de leden in een bepaalde mate te compenseren voor het feit dat er niet getraind en/of gevoetbald is.

Het bestuur zal de leden tijdens de komende ALV voorstellen een korting toe te passen op de contributie voor het seizoen 2021-2022. Het bestuur stelt voor een korting van 25% voor de vrouwen en senioren en 10% voor de jeugdleden. Het verschil wordt bepaald door het feit dat de junioren voor het grootste deel van het afgelopen seizoen hebben kunnen trainen en onderlinge wedstrijden hebben gespeeld. Het bestuur van SVC’08 wil hier wel de voorwaarde aan toevoegen dat de contributie voor 2020-2021 op 30 juni volledig is voldaan.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder